Sluiten Munt-Online gebruikt cookies om het bezoek en winkelen bij de Munt-Online voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen de inhoud van uw winkelwagen onthouden en uitleveren, en kunt u pagina's delen via social media. Door verder gebruik te maken van onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer »
 
Ontvang de gratis officiële herslag van de allerduurste gouden munt ter wereld!
 
 
 
 
 

GROOTSTE MUNTLEGENDE OOIT

De Amerikaanse Nationale Munt viert een belangrijk Jubileum, want bijna 85 jaar geleden verscheen in Amerika dé legendarische Double Eagle van 1933, de duurste gouden munt ter wereld. Voor de allereerste keer in de Amerikaanse geschiedenis is opdracht gegeven deze wereldberoemde Double Eagle 1933 in gold-plating als herslag te slaan en deze gratis weg te geven aan maximaal 33.000 munt verzamelaars wereldwijd.

Ontvang deze GRATIS uitgifte en maak tevens kennis met de legende van de munt. Alle verhalen; zoals de jacht van de CIA op deze gouden munt, de rol van Koning Farouk én de ontsnapping aan 9/11, leest u in de uitgebreide begeleidingsbrief bij de uitgifte.

Als officiële distributeur heeft Munt-Online 3.000 exemplaren weten te bemachtigen van deze officiële herslag, die inmiddels bekend staat als de meest gewilde munt van het jaar.

Vraag uw exemplaar direct aan nu het nog kan!

Er geldt een maximum van 1 munt per persoon